آیا می دانید با خوردن این سه خوراکی به پوکی استخوان مبتلا می شوید ؟! فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود. بررسی پژوهشگران علوم پزشكی نشان می دهد، سه نوع ماده غذایی در کاهش کلسیم بدن و ایجاد پوکی استخوان تاثیر زیادی دارند. به گفته محققان، نمک یکی از مهم ترین عوامل پوکی استخوان است که به ازای مصرف هر۲۳۰۰ میلی گرم آن،۴۰ میلی گرم کلسیم بدن از دست می رود.
پژوهشگران، یکی از موثرترین روش ها برای کاهش نمک مصرفی را، پرهیز از خوردن غذاهای فرآوری شده می دانند. پژوهشگران چربی های هیدروژنه را دومین ماده غذایی موثر در ایجاد پوکی استخوان می دانند. پژوهش های اخیر نشان می دهد، فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود. به گفته پژوهشگران، مصرف نوشابه های گازدار، سومین عامل مهم غذایی است که در ایجاد پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارند. نوشابه های گازدار اغلب از اسید فسفریک تهیه می شوند که باعث دفع کلسیم از ادرار می شود. منبع: افکار